понеділок, 23 вересня 2013 р.

Альбом для малятка. Розворот перший

Давно треба було зробити альбом для Юлі. Хотіла встигнути до року, але їй незабаром виповниться уже два, а я все ще збираюся... І, напевне, збиралася б іще довго, якби блог "Завдання для душі" не розпочав Спільний проект "Альбом з душею".

Побачивши завдання, я зрозуміла: це знак! І взялася перебирати папірчики і продумувати ідеї. Обов"язкові елементи першого розвороту:
  1. Кишенька (кармашек) або/чи конвертик.
  2. Тег (або для запису, або як елемент декору).
  3. Розкладушка для декількох фото.
Ну що ж, переходимо безпосередньо до моїх сторіночок... Я взагалі-то частіше листівки роблю, але треба ж колись і за великі форми братися. Таких великих - 30*30 - я ще не робила, але для першого року (років) хочу альбом великого формату. Ось так виглядає мій перший розворот:

Перша сторінка присвячена вагітності. По центру будуть мої "вагітні" фотографії.
І трішки ближче:
Ця сторінка - цілком у моєму стилі. Наклейки, дирокольні метелики (9!), конвертик у куточку - небагато прикрас, але й нічого зайвого. На другій сторінці дуже багато усього:

Це більше схоже на оригінальний скрапбукінг - збереження в одному місці різних пам'ятних речей, не тільки фотографій. Тут і крихітний "браслетик" з Юлиної ручки, і наші з Ромою "браслети". Пам'ятка з найголовнішою інформацією - дата і час народження, вага, зріст, тощо. Тут же листівочка, яку зробила Марічка для мене і своєї маленької сестрички.
Можливо, трохи забагато всього... Я навіть сама не знаю, чи подобається мені ця сторінка... Цілком може бути, що коли нарешті зробимо фотки, то замість цієї однієї буде дві сторінки. І листівка переміститься на іншу, а на її місці буде фотографія. Це я щойно придумала...
На цій сторінці два інших обов'язкових елемента - тег і розкладушка для фото. Тег - на Маріччиній листівці, над нею - розкладушка.

Розумію, що мені ще дуже далеко до справжніх майстринь, та все ж це мій перший великий альбом (окремі сторінки у Маріччин альбом можна не рахувати :) ). Мені сподобалося завдання. Цікаво, які елементи будуть обов'язковоми наступного разу.
До зустрічі!

А наступна зустріч не за горами. І вона буде не скрапова. Зовсім бещ картинок. Але, сподіваюся, не менш цікава. 



6 коментарів:

  1. Мне очень понравилось! Такой аккуратный и вроде много всего, но смотрится гармонично) у меня у самой проблема с перебором деталей)))))

    ВідповістиВидалити
  2. Гарно і з любов"ю, а це головне!!! Початок чудовий

    ВідповістиВидалити
  3. Наталочка, хороший разворотик) Спасибо, что присоединились к нашему СП)) ЗДД)

    ВідповістиВидалити
  4. Творила з задоволенням! Уже продумую наступні сторінки.

    ВідповістиВидалити