вівторок, 16 жовтня 2012 р.

Зелене

Так, отак-от просто: зелене. Ну не придумала я іншого заголовка :)
Справа в тому, що я нарешті добралася до своїх папірчиків-дирокольчиків і трішки потворила. Сьогодні хочу показати зелену листівку, на яку мене надихнуло завдання "Поєднання" блогу "Штампи з любов'ю".



Виявилося, що у мене чимало зеленого паперу різних відтінків і з різними візерунками. А один я додатково задекорувала - проштампувала зелені листочки. І саме деталі з цього паперу мені подобаються найбільше. Це середній квадрат унизу і дирокольні метелики.
За умовами завдання, листівка має бути в зелених тонах, і лише одна деталь - іншого кольору. Я одразу знала, що тим "іншим" буде рожевий, бо мені подобається поєднання зеленого з рожевим, от тільки не могла вирішити, що саме це буде: метелик, стрічка чи ґудзик. Ґудзик виграв:

За вікном осінь. Усе жовто-червоне. А мені затишно, бо зараз біля ноутбука стоїть зелена-зелена листівочка. Хоча тішитиме мене вона недовго (зрештою, я ж не для себе роблю листівочки!), скоро полетить до кумасі, бо наближається її день народження. Сподіваюся, Альонці також сподобається шматочок теплого зеленого літа посеред холодної похмурої осені.


9 коментарів:

  1. Листівка вдалась чудова і радісна. От тільки чи не жовтого кольору метелики та середній нижній квадратик?

    ВідповістиВидалити
  2. Ніби салатовий... (салатовий, то ж відтінок зеленого????)
    Побачу, коли отримаю))))

    ВідповістиВидалити
  3. Наталя, як можна було думати, що "додати"...Звісно ж ГУДЗИК!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Наталочка, якщо ще не відправила...Будь ласочка, мені ще "надироколяних" метеликів, і великих квіточок....ПЛІЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ.......

    ВідповістиВидалити
  5. Grushe4ka, я підозрювала, що на фото колір може видатись жовтим... Але ні, то салатовий.

    ВідповістиВидалити
  6. Альон, обов'язково тобі надироколю усього потрошку!

    ВідповістиВидалити