понеділок, 13 лютого 2012 р.

Нічого зайвого

Останнім часом практично неможливо знайти хоча б півгодинки на "рукоблудство", а бажання творити нікуди не зникло. Трохи часу є хіба пізно увечері, коли малята уже сплять, правда, тоді не завжди є бажання. Точніше, бажання є, але не творити, а спати... Та все ж, крадучи дорогоцінні хвилини у сну, кілька листівок я таки зробила. Саме їх і хочу сьогодні показати. Коротко їх можна описати двома словами - "нічого зайвого".
Листівка з дирокольними гілочками і метеликом полетіла до друга нашої сім'ї. Метелик подвійний: нижній шар приклеєний клеєм, а верхній кріпиться до нижнього за допомогою клеєвого квадратика - таким чином метелик набуває об'єму і додаткового кольору.
Разом із метеликом полетіла і ось ця пташечка:
Листівка зовсім простенька, але вона крихітна, тому я вирішила обійтися без зайвих прикрас. Пташечка у гнізді вирізана з реклами, унизу - брадс "дякую".
А цю квіточку ми відправили Роминій мамі. Точніше, чотири дирокольні квіточки з різного паперу. У двох верхніх я загнула пелюстки - з'явився додатковий об'єм. Окрім того, квітка так виглядає цікавіше. У центрі - гудзик, пришитий ниткою з бісеринками на кінцях.
А наостанок - найсвіжіша листівочка, зроблена для Марічки. Вона любить і визнає усі свята. Та й День Валентина у США - це свято не лише закоханих, а й друзів, а також усіх, кого ти любиш. Тому Марічка завтра отримає чотири символічних серця - від усього нашого сімейства.

Немає коментарів:

Дописати коментар