середу, 21 листопада 2012 р.

Екоялинка



Завтра – День подяки, але магазини-кафе-ресторанчики уже прикрасилися ялинками, сніговиками та іншими символами зимових свят. Що це означає? Що настав час активніше взятися за виготовлення листівок до Різдва та Нового року.
Щоб активізувати сили і викроїти час, у нагоді стане Новорічний марафон від блогу «Завдання для душі». Обов’язковий елемент першого етапу – сніг.
Я одразу знала, яку листівку робитиму, тому що хотіла зробити веселеньку ялиночку на фоні снігу. Міркувала так: для листівки потрібен крафт-папір – виріжу потрібний шматок з пакета (останнім часом замість целофанових пакетів у магазині беремо паперові), тоді і на «трубочки»-гілочки візьму не скрап-папір, а папір з журналу (уже більше року приходить Women’s Health, виписаний буквально за пару доларів, але мені цей журнал не подобається, бо там більше картинок, ніж тексту, а от для усіляких саморобок – в самий раз). Пофарбована жовтою акриловою фарбою зірка; шнурок, щоб зібрати ялинку докупи; трохи паперу з текстом на кучугури; кольоровий скотч, надироколені сніжинки і брадси. Ой, ледь не забула: і дві пташки-наклейки, які сидять на гілках, як на гойдалці.
Досить слів. Ось, що у мене вийшло:

Така-от хуліганська екоялинка. Наступного тижня буде наступна зимова листівка, але до того часу я покажу ще дещо, сподіваюся, не менш цікаве.

4 коментарі:

  1. О! Яка прикольна та не звичайна відкритка! Менi дуже подобається ялинка-гойдалка! Взагалі робота креативна! Дякую, що надихнулися завданням блогу "ЗДД";-)

    ВідповістиВидалити
  2. Завдяки марафону ЗДД нарешті зробляться листівочки до зимових свят :) Так що я чекаю наступних завдань.

    ВідповістиВидалити
  3. Бачила-бачила! Попереду вихідні - час на роздуми, а в понеділок усі розійдуться по школах-роботах, і, якщо моє малятко добре вдень спатиме, візьмуся щось творити.

    ВідповістиВидалити