четвер, 17 травня 2012 р.

А серце повниться любов'ю...

Катастрофічно бракує часу. Окрім цілодобової зайнятості малятком, треба поприбирати, приготувати щось смачненьке, усім приділити увагу... Коли усе ж таки випадає кілька вільних хвилин, звісно, хочеться бігти не до віника і не до плити, хочеться щось творити. Щоб написати щось серйозне - потрібно настроїтися, а поки настроїшся, то дорогоцінні хвилини уже й спливли, і зі спальні долинає вимогливий голосок. Тож писання на деякий час відкладене у шухляду. На скрап також потрібно настроїтися, але ідея з'являється ще до того, як я добираюся до комодиків зі скрап-скарбами. За один підхід можу підібрати папір, за інший - розкласти заготовку. Добре ще, що мій чоловік усе це терпить - біля столу пару днів можуть лежати папірчики-стрічечки-гудзики. Хоча я намагаюся не зловживати...
Як ви вже здогадалися, сьогодні я покажу нову листівочку. Але обіцяю, що все ж таки зберуся з силами і напишу нарешті повноцінний допис про наше життя.
Побачивши, що блог Зроби сама пропонує нове завдання, вирішила, що обов'язково візьму участь, чекала тільки нагоди.

Завдання 14. Листівки із стрічками!
І нагода з'явилася. Листівочка зі стрічками склалася до першого причастя Маріччиної подружки Надійки.
Намальоване ангелятко я розфарбувала акриловими фарбами. Контури обвела гелевою ручкою. Ангелятко тримає металеве сердечко з камінчиком. Де стрічки? Одна стрічка змотана в троянду, яка виконує роль корони, закріплена брадсом-квіточкою. Інша прикрашає поділ плаття, також тримається на брадсах.
Хорони, Ісусе,
Нас від горя й лиха,
Дай нам щире серце,
Радості і втіхи.

Дай нам в ласці Божій
Враз з Тобою жити,
Щиро разом в небі
Нам Тебе славити.

Поможи, Ісусе,
Нам Тебе любити,
Щоб ми були добрі
Українські діти.

Дай нам щастя й долю,
Дай нам мирне небо.
Більше нам, Ісусе,
Нічого не треба.

Сподіваюся, Надійці сподобається листівочка.

Немає коментарів:

Дописати коментар