понеділок, 10 жовтня 2011 р.

Українські мотиви

Обіцянки треба виконувати - саме це я й роблю. Українські сторіночки до альбому готові, тож зараз я вам їх і покажу.
Першим хронологічно йде свято Миколая, хоча сторінку, присвячену цьому дню, я робила останньою. Довго над нею думала - ніяк не могла придумати, що ж додати до фото. Марічка була помічницею Миколая - ангеликом. Якби ж були висічки з янголятами - не виникало б жодних проблем і сумнівів. Але раз їх немає, треба зробити! Пошукала в інтернеті зображення ангеликів, перемалювала, замалювала волосся жовтою акриловою фарбою, на сорочечках намалювала візерунки кольоровими гелевими ручками, чорною  обвела контури - і от уже янголята розбіглися по сторінці.
Наступною знаковою подією можна назвати перший виступ із танцювальним ансамблем "Лиман". Про нього я писала у лютому http://natochka.yasinovskyy.info/2011_02_01_archive.html, викладала деякі фотографії, але думаю, що подія варта того, щоб її ще й заскрапити. Папір я взяла з альбому з заготовками для сторінок, тож декорувала по мінімуму - обшила рамочку для фото і прикріпила об'ємну квітку.
 Останньою сьогодні покажу сторіночку до Шевченківського свята. Над нею працювала найдовше - вишивала калину, малювала калину та вербу. Ніколи не вважала, що вмію малювати, але доводиться вчитися, бо не завжди під руками є те, чого потребує фантазія...

Цією сторінкою і задоволена, і не задоволена водночас... Як гадаєте, чи не потрібно у лівому верхньому кутку зробити підпис?

Немає коментарів:

Дописати коментар