понеділок, 10 грудня 2012 р.

Приємність дарувати



Дарувати так само приємно, як і отримувати подарунки, може, навіть приємніше. Можливо, саме тому таке трепетне хвилювання охоплює нас, коли наближаються зимові свята, адже ми приглядаємося, вибираємо і намагаємося тримати в секреті те, що приготували для рідних та друзів.
Марічка уже другий рік поспіль також готує нам сюрпризи. І не тільки саморобні подаруночки. Ми з Ромою їх дуже цінуємо, але доні хочеться вибрати і «справжній» подарунок, хоча б якусь дрібничку. І у неї є така можливість. За кілька тижнів до Різдва у приміщенні однієї з місцевих церков функціонує магазинчик подарунків, де діти можуть придбати святкові дрібнички для близьких. «Крамничка» розділена на тематичні підрозділи: для мам і бабусь, для татів і дідусів, для братиків-сестричок, для вчителів. Діти ходять, вибирають, потім підходять до «каси», розплачуються, а перед виходом підписують теги, і їм запаковують подарунки.
Речі, які можна знайти у різдвяній крамничці, недорогі: $0,25-4. Якщо я не помиляюся, нові, невикористовувані, вони збираються самими прихожанами, щоб потім малюки могли потішити когось із рідних.
Це й не дивно, тому що в післяріздвяний період магазини розпродують свій товар за дуже низькими цінами. У такі моменти можна нахапати купу речей, які потім так і лишаються лежати десь на антресолях. Щоб вони не лежали там роками – їх зносять у різдвяну крамничку.
Я не буду перераховувати того, що Марічка купила татові, сестричці і бабусі з дідусем, які приїдуть до нас на Різдво, зате похвалюся тим, що вона купила для мене і віддала зараніше. Це вінтажні наклейки з Сантою та ялинками! Вони лежали у мене на столі, я ними милувалася-милувалася, а тепер от знайшла застосування.
 
 Цього разу треба було використати мереживо або помпончики. Мереживо + наклейки + пуансетія + сніжинки + виштампуваний напис Merry Christmas + пара брадсів = ось така листівочка.

Тепер ближче кімната з ялинкою:
І добрий бородатий Санта:

 
Раз на листівочці є дирокольні сніжинки, то я вирішила також взяти участь у завданні #20 від блогу «Зроби сама».
Завдання # 20. Використовуємо ножі і/або дироколи в листівках

4 коментарі:

  1. Чудова у вас донечка і чудесні подарунки! Дуже мила робота вийшла у вас завдяки ним! Дякую, що марафоните з "Завданнями для душі"! Успіху і веселих свят, які вже наближаються!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую і за завдання, і за побажання! Вам також веселих свят!

    ВідповістиВидалити
  3. Яка хороша ідея стосовно "справжніх" подарунків:) І листівка дуже мила :)

    ВідповістиВидалити