вівторок, 6 листопада 2012 р.

Сезон чудес

У нас сьогодні був перший сніг, правда, мокрий, та все ж сніг. Магазини, не чекаючи Дня подяки, пропонують усе більше різдвяних товарів. А це не тільки ялинки та прикраси, а й традиційні смаколики: імбирні пряники різноманітних форм та розмірів і штолен (смачнющий німецький різдвяний кекс із додаванням сухофруктів, марципана тощо ), егног (молочний напій із яйцями та спеціями, може бути алкогольним, - смакота неймовірна, завезена у Штати шотландцями) та вино зі спеціями. Звісно, усього не перерахувати! Здебільшого це усілякі солодощі. І ми вже поповнили запаси, бо уся наша сім'я любить солодке.
Раз розпочався сезон підготовки до зимових свят, треба вже і про листівки думати. От я і хочу показати сьогодні перше своє різдвяне творіння.
Сніжинки - робота моєї улюбленої помічниці, машинки для тиснення і вирізання Cuttlebug. Вона ж і кульки вирізала, і тег. Зелений картон я зістарила наждачкою - дуже мені подобаються декоративні потертості. А от рукавичка з годинником вирізана з рекламки і розмальована акриловими фарбами - такі випадкові знахідки часто стають "фішкою" роботи.
Коли тонувала краї тегу червоними чорнилами, вийшли дві такі собі ляпки. Хотіла переробити, та Марічка переконала, що так виглядає "стильно".
Надихнув мене на цю листівку скетч від блогу "Завдання для душі".
 
Сезон чудес розпочато! Дива навколо нас! Треба тільки роззирнутися і впустити їх у своє життя!

3 коментарі:

  1. Дуже оригінальна робота! Гарна листівка! Дякуємо, що творите із блогом "ЗДД";). Так хочеться отих смаколиків:-)

    ВідповістиВидалити
  2. Нещодавно натрапила на ваш блог. Старатимуся знаходити час і приєднуватися до ваших цікавих завдань.

    ВідповістиВидалити
  3. Ми будеммо раді бачити Вас частим гостем у нашому блозі ;-))
    Дякуємо, що Ви з нами.
    З повагою блог "ЗДД"

    ВідповістиВидалити