вівторок, 27 листопада 2012 р.

Дзень-дзелень

"Дзень-дзелень" - тому що сьогодні я покажу різдвяну листівку з дзвіночком, зроблену для другого етапу новорічного марафону блогу "Завдання для душі".


Довго я думала, що б таке зробити, бо виявилося, що дзвіночка у мене немає. З минулорічного різдвяного набору лишилися кульки, пакуночки з подарунками, ще якийсь дріб'язок, а дзвіночка не було. Значить, минулого року або я його використала, або Марічка хапнула на свої творіння. Зрештою, розслідування я не проводила, бо то не мало ніякого сенсу, треба було сконцентруватися на тому, де взяти дзвіночок.
Якщо чогось немає, але дуже треба, то зроби! Таке моє правило. Тому я намалювала дзвіночок, розмалювала його жовтою акриловою фарбою і обвела контури гелевою ручкою. З уже згадуваного набору взяла дві лампочки для гірлянди. І почала збирати листівочку. Цього разу обійшлося без брадсів, хоча дуже їх люблю. До паперу елементи приєднала за допомогою мотузки і клею.
Фіолетовий папір зістарила наждачкою, а білий затонувала чорнилами - так мені подобається більше. Ну і фінальний штрих - виштампуваний напис "Merry Christmas" - використовується раз на рік, але в сезон зимових свят - просто таки must have.
А тепер нарешті сама листівочка:
Далі буде!..

2 коментарі:

  1. чудова листівка!! Творча людина завжди знайде вихід з ситуації ;)
    Дякую що марафоните разом з нами ;) ЗДД!

    ВідповістиВидалити