середу, 18 квітня 2012 р.

Музика квітів

Хочу показати свої останні творіння. Часу на скрап та інші рукотворні штучки катастрофічно не вистачає (зрештою, як і на багато інших справ), та все ж іноді вдається втілити задумане в життя.
Перша листівочка - для коханого чоловіка. Її ідея народилася давно - коли до рук мені потрапила симпатична гітарка - я її вирізала з якогось рекламного буклета. Покрила зверху кракелюром (на фото це не дуже помітно), щоб блищала, ніби полакована, і мала тоненькі тріщинки.
Папір - з колекції, яку мені подарував Санта Клаус. Багатий і яскравий, тож прикрашати його було б зайвим, тому я додала лише брадси - великі та маленькі.
Ще одна листівочка призначалася Люсі, моїй тітці, але, на жаль, не полетіла до адресата... Тож я не лише викладу саму листівочку, а й заодно привітаю свою старшу тітку. У дитинстві вона мені здавалася суворою, хоча вигадувала надзвичайно цікаві казки (як шкода, що я їх не пам’ятаю), у студентські роки була мудрим провідником і порадником. І мені й досі є чому в неї повчитися - зокрема впертості у досягненні своєї мети.
Вибір паперу зі смужками і горошком (з тієї ж таки колекції) не випадковий. Кажуть, що життя складається зі світлих і темних смуг... Тож я бажаю Люсі, щоб темні смуги і плямки у її житті були ще менші і тонші, ніж на цій листівці!
А листівку при нагоді усе ж таки передам. З днем народження!

2 коментарі: