вівторок, 14 лютого 2012 р.

І в серці пурхають метелики…


Буквально учора я виклала фото простеньких листівок, змайстрованих останнім часом. Та усе ж таки є ще одне творіння, яке я просто не можу оминути увагою, бо воно мені дуже подобається. Це листівка до Дня Валентина для коханого чоловіка.
За пару тижнів до Дня закоханих я прочитала у «фейсбуці» про те, що в Узбекистані скасували це свято. Одна з моїх знайомих прокоментувала це приблизно так: «Непогано було б і у нас щось скасувати у цей день. Наприклад, червоні сердечка».
Саме тоді й народилася ідея цієї листівки: справді, сердечка не обов’язково повинні бути червоними. Чи рожевими. Чи взагалі одноколірними.
У моєму скрап-комодику давно чекав своєї черги набір паперу у коричневих тонах. І ось настав його зоряний час. Для листівки я вибрала чотири аркуші з цього набору. Люблю працювати з наборами паперу – кольори перегукуються, а малюнки доповнюють один одного.

На чотирьох прямокутниках із нерівними краями розмістилися метелик, серце і ґудзик зі стрічкою. Метеликів і сердечок я вирізала по чотири штуки, зшила їх посередині, а потім приклеїла: метелика – на клеєві квадратики, серце – на один бік, щоб було видно, що насправді їх там кілька.

 Не знаю, наскільки органічно в композицію вписується ґудзик зі стрічкою… Просто мені дуже подобаються ґудзики на листівках, от я й пробую «вписувати» їх.
Ранок почався приємними сюрпризами, і я рада, що листівка сподобалася адресату…

Немає коментарів:

Дописати коментар