вівторок, 13 грудня 2011 р.

Свято наближається!

Останнім часом дописи у блозі - це не стільки мої спостереження, враження і думки, скільки настрій, який виливається у творчість... Такий, значить, період настав.
Цього разу буде мало тексту і багато картинок, бо я хочу показати листівочки до зимових свят. Деякі зовсім простенькі, інші - трохи складніші, хоча я все ще не володію багатьма дивовижними техніками і дещо заздрю більш вправним майстриням кардмейкінгу та скрапбукінгу. Та все ж це мене не зупиняє...
Цього року я підготувалася заздалегідь: купила кілька тематичних дирокольчиків (невеличкі ялиночку та сніжинку), штамп із написом Merry Christmas та набір крихітних пластикових підвісок (усілякі рукавички, оленятка, пряничні чоловічки), проштудіювала купу сайтів, підписалася на журнал Paper Crafts -  перший номер якраз був присвячений різвяним листівкам! - і вибрала кілька мотивів, які сподобалися найбільше. Та коли почала перебирати папір, щоб обрати найбільш вдалий фон, виявила, що з минулого року лишився чудовий набір для виготовлення адвентського календаря. Купила я його на розпродажі, уже після свят, і навіть почала використовувати - зокрема маленькі конвертики. А тепер-от якраз прийшов час того набору, і чимало моїх ідей так і лишилися нереалізованими, бо висічки з набору самі навіювали композицію листівок.
Ну що ж, досить моєї балаканини, передаю слово листівкам.
А тепер крупніші портрети сьогоднішніх героїнь. Почну з простеньких, а на завершення лишу ті, що найбільше подобаються мені самій.
Ялинкові прикраси, зв'язані вощеним шнуром, та кулька з традиційними різдвяними листочками.
Цю невеличку листівочку я зробила для Маріччиних подружок із Балтимора. Лишилося її підписати і відправити. Одна з небагатьох, де я використала-таки сніжинки і пластмасові підвіски з рукавичками. Дуже подобаються мені ці підвісочки!
Яке Різдво без candy canes - традиційних смугастих смоктунців? Ні, це просто неможливо! Тому вони і з'явилися на одній із листівок, зв'язані докупи бантиком, прикрашеним стразом. І штамп із привітанням нарешті став у пригоді.
Ідею з ялинками у засніженому лісі запозичила з журналу Paper Crafts. От тільки там ялинки були схематичними трикутничками. А у моєму чарівному наборі знайшлися чудові, посипані глітером ялиночки, тож я не могла лишити їх сумувати до наступної зими.
А тепер надійшла черга іншого формату. Останні три листівки я робила під великі конверти, а то наче якось несолідно вкладати у них крихіток.
Дві останні - мої фаворити. Навіть не знаю, яка подобається більше...
Олень, Санта і чималенький пакунок із подарунком...
...чи шкарпеточки на мотузці, готові приймати подаруночки. На кінцях нитки - підвіски з ялинкою і сніжинкою, тільки їх, здається, не дуже добре видно...
Сподіваюся, мої листівочки додали вам святкового настрою. Свята наближаються!

4 коментарі:

  1. "Свято наближається..."
    Яка ж з них наша?)))

    ВідповістиВидалити
  2. Наталочко, чудові листівки! такі зворушливі, особливо останні зі шкарпетками :) від них прямо пахне ялинкою, мандаринами і подарунками :))

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, Ірчик! І з поверненням тебе! Я вже встигла подивитися і на твої листівочки-"миколайчики"!

    ВідповістиВидалити