понеділок, 31 жовтня 2011 р.

Гарячий шоколад для гарячого серця

Сьогодні день народження у моєї любої кумасі, дорогої подруги і просто близької людини Альони. У мене немає рідної сестри, але, думаю, якби вона у мене була, у нас були б якраз такі теплі стосунки, як із Альончиком.
Коли я робила для неї цю листівку, згадувала, як ми пили каву у редакційній кафешці. І хоча Альона не дуже любить каву (це я періодично перетворююся на нестримну кавоманку), вона часто складала мені компанію. І тепер ці короткі теплі розмови посеред гарячого робочого дня згадуються як найкращі миттєвості тих років, коли ми разом працювали.
Кажуть, що у дорослому віці важко знайти близьких друзів. Мабуть, це так. Але ми з Альоною познайомилися уже сформованими особистостями і лишаємося близькими, незважаючи на те, що зараз ми далеко одна від одної і нас розділяють тисячі кілометрів. Сподіваюся, так думаю не лише я.
Ще я згадувала, як познайомилася із Альониним чоловіком, Юрою, моїм нинішнім кумом. Ми тоді разом ходили у кіно. Альона переживала, чи сприйму я його особливий гумор. Почуття гумору у мене ніби є, хоча зізнаюся, часом і досі попадаюся у Юрині пастки.
Пригадувала також, як уперше побачила свою хрещеницю Катрусю - крихітний рожевий комочок - Альона з донечкою тоді лише пару днів як повернулися з пологового будинку.
Одним словом, до мене приходили лише теплі спогади, тому й кольори на листівці осінньо-теплі, а у чашці - гарячий шоколад для гарячого серця.
Альонко, вітаю тебе з днем народження! Нехай усі твої дні будуть наповнені теплом, добром і любов'ю!

Немає коментарів:

Дописати коментар