середу, 27 липня 2011 р.

Листівка для сестрички

Цю легку яскраву листівку я зробила для двоюрідної сестрички. Ася її уже отримала, і завтра її день народження, тож, думаю, листівку можна представити на суд публіки.
На блискучий скрап-папір я наклеїла тиснений картон, а вже по ньому клеїла метеликів. Більші метелики зроблені завдяки новому дироколу від Марти Стюарт (у неї просто надзвичайні дироколи! але, на жаль, досить дорогі...), щоб підкреслити їхню красу, я зробила їх подвійними і наклеїла на клеєві кружечки. На цій фотографії видно об"єм.
Без квіточки не можна було обійтися - а то куди б метелики сідали? - тим паче що мені дуже подобається робити об"ємні квіти, а цього разу ще й з листочками, зробленими за допомогою ще одного нового дирокола. Але не від Марти Стюарт, дирокол дуже тугий і видавити листочки дуже непросто, та все ж можливо. :)
Якщо порахувати усіх метеликів - приклеєних і витиснених, - а до них іще додати квіточку, то в сумі вийде 21, саме стільки виповнилося моїй сестричці.

Асюня! Ми ще раз вітаємо тебе з днем народження і бажаємо усього-усього з префіксом най-! Найкращого настрою, найцікавішого навчання і найлегших сесій, найвірнішої дружби і найніжніших почуттів!

Немає коментарів:

Дописати коментар